Folkpartiet på Ockelbo marknad

Så var Ockelbo markand avslutad och i år fanns vi inne på marknadsområdet till skillnad från tidigare år då vi funnits intill parkeringen. Tyvärr blev det ingen gemensam plats med de övriga partierna, kd m svp och fp, i Samverkan Gävleborg! Det verkar som m i Ockelbo inte riktigt ville samverka med oss folkpartister- om det är på individnivå eller inte vet jag inte men det verkar rent ut sagt lite larvigt. Nu äger inte vi problem utan det ligger hos m men jag tror inte att det är något problem då valresultatet kommer peka i vår riktning.

Det är alltid lika intressant att notera när inte ord och handling går hand i hand. Det som är lätt i ord kan vara ack så svårt i handling. Som förtroendevald är det ett förtroende man ska förvalta. Ett förtroende som kan ta lång tid att bygga upp men gå väldigt snabbt att rasera.

Det är under sådan tillfällen agnarna skiljs från vetet och under denna marknad har det i min bok just gjorts och personer visat sig inte få ihop ord och handling.