Vilken tur att Owe vet vad vi vill…

Vårt förslag om majoritetsstyre har enligt Gefle Dagblad sågas med fotknölarna av Owe Hellberg som representerar Vänsterpartiet och utgör opposition i kommunstyrelsen.

Enligt “Hellberg innebär demokrati att så många som möjligt ska vara med i besluten. Det gör ingen skillnad om vi reserverar oss i kommunstyrelsen eller om vi gör det i fullmäktige. Motionen kan spolas ner med badvattnet. Jag vet vad Folkpartiet är ute efter. De vill en egen plats i kommunstyrelsen. Just nu är de bara suppleanter.”

Tänk vilken tur att Owe vet- då vet han nog också veta vad en valteknisk samverkan är och vad ett samarbete är! Så hade Owe varit lite mer observant hade han nog noterat skillnaden vid exempelvis KS sammanträden…

Den observante noterar även att samma parti (v) i Gävle tyckte helt annorlunda, tja samtliga partier i fullmäktige för övrigt! Så det kanske är personlig öm tå vi trampade på!