Vem har glömt att sätta i kontakten?

Under årens lopp har frågan om en säker trafikövergång vid Sundsbron i Ockelbo gäckat kommunens innevånare.

Trots flera ombyggnaderna har det inte blivit säkrare för de som behöver korsa väg 272, på sin väg till arbete eller som de skolbarn som har Perslundaskolan på ena sidan om vägen eller Gäverängeskolan på den andra sidan.

I oktober sattes nya digitala hastighetsskyltar på plats, i en förhoppning om att de ska sänka hastigheten. Jag tror för min del att om man redan ignorerar de befintliga skyltarna så spelar det ingen roll om det dyker upp nya flashiga digitala skyltar.

För att digitala skyltar ska fungera behövs det, något som jag tror man glömt bort, elektricitet. Eller har någon glömt bort att betala elräkningen? För trots att skyltarna nu funnit på plats i drygt två månader fungerar de inte!

Det vore kanske dags att ta hjälp av Sveriges grönaste TV-reporter Skurt och se filmen Skurt om el – så funkar det!

Insändare publicerad i Arbetarbladet och Gefle Dagblad