Vända blad

Efter att ha försökt driva ett liberalt opinionsarbete sedan 2015 känner jag nu att det är dags att vända blad. 54 artiklar (det är en var tredje vecka), 12 skrivna interpellationer och två motioner senare konstaterar jag att det inte är vad man gör som spelar roll – det är något annat.

Vad som däremot spelar roll för mig, är när någon som läst det jag skriver letar fram mitt telefonnummer och ringer upp. Eller som nyligen när en anhörig till mig träffade en av regionens anställda som kände igen mitt namn och berömmer mig för det jag gör (utan att veta vilket parti jag har representerat- blev dock upplyst om det)

Det sägs i Matteusevangeliet att ingen blir profet i sin hemstad och det stämmer nog i andra sammanhang också.

Hm det kanske inte räcker med byta blad, det kanske behöver bli en ny bok ;))