Liberalerna går i graven

I Ockelbo går nu liberalerna i graven efter 8 år som lokalförening, sedan återuppstarten 2010.

Nu hoppas länsföreningen på att ideella krafter ska komma till så att det blir ett deltagande i valet!   Mitt engagemang, liksom mina föreningskollegors engagemang, i föreningen var i högsta grad ideellt!

När jag fann att det inte är vad man gör som spelar roll – det är något annat, då bestämde jag mig för att lägga mitt engagemang på andra saker, där det finns de som värderar vilja, engagemang och tydlighet.

Jag har under åren blivit, lite fint, upplyst om att det vissa kretsar kan ses som gnälligt om man tycker för mycket, för ofta och om olika saker. Nu brydde varken jag eller de andra i lokalföreningen om det utan vi körde på ändå.

Vi måste ändå gjort något rätt, för Ockelbo var den enda kommun i Gävleborg där liberalerna vid valet 2014 ökade sina mandat i kommunfullmäktige.

Ockelbo utnämndes också som en av årets framgångskommuner i riket vid valet 2014, i rapporten “Dags att bredda Sveriges liberala parti” gjord av Folkpartiet liberalernas valanalysgrupp.

Jag önskar de nya ideella krafterna lycka till.