Varför försöker socialdemokraterna och miljöpartiet ödelägga Sverige?

Den rödgröna regeringen gör sitt bästa för att ödelägga stora delar av Sverige genom sina förslag. Den flygskatt som infördes i april har nu krävt sitt första offer; Nextjet som nu ansöker om konkurs har haft fokus på att flyga från mindre orter i Norrland.

Inom tågtrafiken ser vi i det befintliga järnvägsnätet tågkaos efter tågkaos efter tågkaos. Men i stället för att rusta upp, satsar hellre den rödgröna regering pengarna på ett fantasiprojekt med höghastighetståg.

Motormännen konstaterade nyligen,  i sin senaste undersökning om landets vägar, att Gävleborg återigen tillhör toppen när det gäller dåliga vägar. Och till råga på allt pungslås Sveriges trafikanter med allt fler och högre skatter, vid årsskiftet lades ungefär 30 öre respektive  27 öre på en liter bensin och diesel. Målet verkar vara att via skatter ha världens högsta drivmedelspriser inom bara ett par år.

Istället för att satsa pengar på det som gör skillnad för hela svenska befolkningens möjligheter att transportera sig till och från alla orter, satsar hellre den rödgröna regeringen på att subventionera elcyklar så att hipsters på Södermalm i Stockholm kan ta elcykeln till jobbet när inte man orkar gå till tunnelbanan!

 Insändare i bla Gefle Dagblad och HälsingeTidningarna