Svar till Joel Nordkvist, Samuel Gonzalez Westling, Vänsterpartiet, Gävleborg behöver en stark vänster i EU, Gefle Dagblad 18 maj

(Även som replik till Joel Nordkvist, Samuel Gonzalez Westling, Vänsterpartiet, En stark vänster i EU – ett måste för att stoppa rasisterna, Arbetarbladet 9 maj)

Vänsterns bild av ett starkare Europa är ett Europa som skapas utifrån förebilderna Stalin, Lenin, Nordkorea och Venezuela. Nu senast under 1 maj tågen kunde man i vanlig ordning se affischer som hyllade de värsta mördare som historien någonsin skådat; Stalin och Lenin. I Vänsterns EU-kampanj poserar partiledaren med vänsterextremister och i vänsterpartiets korridor i EU-parlamentet hyllas diktaturer, massmördare och totalitära samhällen.

Med en stark vänster i Europa kommer en socialisering ske, i ett led mot kommunism, och det välstånd som skapats av att ett framgångsrikt företagande, som dels lagt grunden för men även det som finansierar vår gemensamma välfärd, kommer att försvinna. Varje skattekrona har skapats genom att någon fått en idé, vågat satsa på sin dröm och lyckats leverera en produkt eller tjänst vi andra tycker är så bra att vi är villiga att betala mer för den än vad företagaren spenderat på att skapa den. Detta vill vänstern avskaffa!

En röd röst i EU-valet är därför en röst för; Nej till Sverige, Ja till ännu mer makt åt EU och Ja till en socialisering av Europa!

 

Artikel publicerad i Arbetarbladet och Gefle Dagblad