Regeringens farliga symbolpolitik skadar landet!

En vanlig dag i Sverige, sedan Stefan Löfven blev statsminister i den socialistiska regering, kan numer innehålla skjutningar, sprängda polisbyggnader, våldtäkter, låg tillväxt, segregation, hedersförtryck, vårdköer och fler fattiga pensionärer. Den som 2014 utsågs till ”årets trygghetsambassadör”, justitieminister Morgan Johansson, skulle knäcka gängen och hävdade att skjutningarna minskade kraftigt men tyvärr som vanligt med vad som regeringens företrädare säger så är det tvärtom – allt det uppräknade ökar!

Men som tur är har regeringen Löfven hittat vilka som är skyldiga – det är de “förmögna” som underhåller och finansierar kriminaliteten och därmed också allt annat.

Det finns länder där ingen får vård, det finns andra länder där bara de som betalar får vård och så finns det Sverige, där de som betalar inte får vård. Det görs ständiga inskränkningar på några av de mest utsatta i samhället, där exempelvis den av regeringen styrda försäkringskassan ifrågasätter om en kvinna behöver assistans ”medan hon tuggar och sväljer”!

I sådana tider lyfter regeringens ideologer lättvinnligt fram kommunismen och upphävande av äganderätten! Din bil, din bostad eller dina pengar – vart går gränsen?

Istället för att ta tag i alla dessa frågor och aktivt jobba för att lösa dem på bästa sätt för Sverige skattebetalare sitter den s-styrda regeringen med sina tre kompisar i sandlådan och leker dvs fokuserar på plastpåsar, plastmuggar och friår! Vilket får våra närmaste nordiska grannar ta Sverige som ett varnande exempel!

 

Artikel publicerad i Arbetarbladet