Regeringen Löfvens ständiga misslyckande!

Det återstår ungefär 60 dagar kvar tills år 2020 då regeringens och Löfvens viktigaste löfte om EUs lägsta arbetslöshet skulle infrias. Men som med det mesta som regeringens löften och arbete blir det högst troligt pannkaka av detta. Den senast redovisade arbetslösheten är 7,3%, lägsta nivå i EU ligger på 2,1%, det är bara fyra länder som har högre arbetslöshet – fast från det hållet ligger ju Sverige i topp!

Ett annat område som Sverige verkligen ligger i topp är marginalskatte-ligan. Marginalskatten visar hur mycket skatt man betalar på en löneökning. Den påverkar på så vis drivkrafterna till att arbeta, göra karriär och utbilda sig. Ju högre marginalskatt, desto mindre tjänar man på att arbeta fler timmar, avancera i yrkeslivet eller skaffa sig en utbildning som kan innebära högre lön. Men för en socialistisk regering är det dock ytterst viktigt att ingen får lyckas – för hur skulle det se ut!

Sverige toppar tyvärr också en annan lista, listan över antal sprängningar! 28 sprängningar under de två senaste månaderna, totalt nästan hundra stycken i år. Jämfört med andra länder i Europa och världen sticker Sverige ut och det är inte på ett positivt sätt!

Ett annat misslyckande är den mycket märkliga situationen där personer som är ett hot mot Sverige, och därmed alla medborgare, och som ska utvisas släpps fria pga hot mot dem i sin hemländer – regeringen slingar sig och sviker därmed det svenska folket.

Till undsättning skyndar nu regeringstrogna akademiker som vill bussa SÄPO på, underförstått kriminalisera, alla som dristar sig att kritiserar regeringens politik!

Men för Sveriges bästa behövs mer än så, det behövs en trovärdig politik som främjar arbete, utbildning och lag och ordning – och det står Moderaterna för!

 

Artikel publicerad i Arbetarbladet och Gefle Dagblad.